Hotel Inntel Scheveningen

Hotel Inntel Scheveningen

Op de meest zuidelijke punt van het NHH, met wijds uitzicht over de stad, de havenmond en de Noordzee, gelegen aan het A. Maasplein is een hotel van de keten Inntel Hotels gepland.

Met in totaal 12 verdiepingen en circa 200 kamers groot, wordt dit hotel een landmark voor FISH.

Een project dat past in deze tijd

Ondernemen is de Scheveninger niet vreemd. Diezelfde ambitie is herkenbaar in FISH. Doelstelling van het project is het realiseren van een duurzaam bedrijventerrein, waarin uiteenlopende bedrijven in de vissector een plaats krijgen. Ook een hotel en een appartementencomplex maken deel uit van het programma. Niet alleen het concept is uniek, ook de locatie – bovenop de duinen – is heel bijzonder.

Daardoor integreert FISH het thema ‘vis’ naadloos met die andere Scheveningse trekpleister, het strand en de Noordzee. Met FISH gaat de traditie van visvangst en -verwerking een nieuwe toekomst in. De tijd is er rijp voor. Vis past perfect in de leefwereld van de moderne consument: vers, gezond en traceerbaar.

Datum: 
april 2018

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter

  • RT : Feyenoord is nog in gesprek met drie partijen over de realisatie van een nieuw stadion. In april wordt de knoop doo… https://t.co/RHqy3oR6ei 6 dagen 22 min geleden
  • RT : Kloostertuin Brakkenstein te Nijmegen In opdracht van Aqua Viva zal Klein Poelhuis de komende 7 jaar het preventie… https://t.co/PYcb6XezEE 1 week 2 dagen geleden